BARTIN / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı'nı okulumuzda coşku ile kutladık. Türk Dili Ve Edebiyatı öğretmenlerimiz Tuğba EREN ve Egemen SARIKAYA rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından sunulan program İstiklâl Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemine ait konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Program öğrencilerimizin oratoryo gösterisi ile sona erdi. Ardından 11- C sınıfı öğrencilerimizin halk oyunları gösterisi sergilendi. "O Ses Ticaret" karaoke yarışması ile öğrencilerimiz bayram tadında eğlenceli vakit geçirdi.

May

Öğrencilerimiz İrem BOYACI ve Yunus ÇELİK, 22-27 Nisan 2024 tarihinde Antalya'da yapılan TBBDF Türkiye Petank Şampiyonası'ndan madalya ile döndüler. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. İrem öğrencimizin TBBDF Türkiye Petank Şampiyonası Genç Kadın Altın Nokta 3. lüğü ayrıca kutlarız. Bu çalışmalarda öğrencilerimizden desteğini esirgemeyen Bocce antrenörü Fatime GÖKÇEKE hocamıza teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda gerçekleştirilen Okul İçi Bilek Güreşi Turnuvası öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımları ile tamamlanmıştır. Turnuvada başarı gösteren öğrencilerimize madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi ve emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet ALTUN ve Kâmil Ufuk MELAN'ı tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda bugün Mehmet Altun ve Kâmil Ufuk Melan hocalarımızın önderliğinde futbol turnuvası, voleybol turnuvası, parkur oyunu ve halat çekme yarışması yapıldı. Bu etkinlikte emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bugün öğrencilerimizle okulumuz bahçesinde piknik yaptık. Ardından öğrencilerimizin hazırlamış olduğu halk oyununu izledik. Bugünkü organizasyonun koordinasyonu için Feride Evgür Örmeci ve Ruhan Kurşun hocamıza, etkinliğe müzikleriyle katkı veren Mustafa Maden hocamıza  ve en büyük destekçimiz sınıf öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde okulumuzda gerçekleştirilen Okul İçi Bilek Güreşi Turnuvası öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımları ile tamamlanmıştır. Turnuvalarda büyük emek harcayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Mehmet ALTUN'a ve Kâmil Ufuk MELAN'a teşekkür ederiz.

May

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Mayıs ayında yapılması planlanan "Amasra Müzesi" gezisi  Neşet Doğan, Duygu Sönmez, Salih Açıkalın, Hakan Kocakaya, Murat Kandak, Sabri Altınbaş  ve Aysel Davutoğlu hocalarımızın önderliğinde gerçekleştirilmiştir.  Hocalarımıza projemize vermiş oldukları katkılarından  ve gezi boyunca öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen Voleybol Turnuvası takımlarının mücadeleleri kıyasıya devam ediyor.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında 10. Sınıf olan gençlerimiz sınıflarının bulundugu katı süsleyerek okulumuz tarafından düzenlenen Gençlik Haftası kutlamalarına katıldı.

Bugünün, “Türk Ulusunun Gençlerine”, Mustafa Kemal  Atatürk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir göstergesidir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 11. Sınıf öğrencilerimizle TRT yapımı "Kurtuluş" filmini izledik.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde tüm hafta öğrencilerimize yönelik etkinlikler olacaktır.

May

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri tarafından Anneler Günü'ne özel bir pano hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutlarız.

May

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Bilişim Haftası etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz Bilişim Ve İnternet Kulübü öğretmenlerimiz Songül ERGİN ve Eren ÖZEREN danışmanlığında kulüp öğrencilerimiz bir pano hazırladı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Ben Her Yerde Varım Projesi çerçevesinde Mayıs ayında yapılması planlanan  Doğa ve Çevre Temizliği etkinliği Satılmış BAŞTUĞ, Okan UTUŞ ve Leyla ULUDAĞ TUNÇ hocalarımız önderliğinde öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimizden Yurdagül TOSUNOĞLU'nun da ortağı olduğu "Let's Reduce, Protect The Future" (Atıkları Azaltalım, Geleceği Koruyalım) eTwinnig projesi kapsamında tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz. Kampanya kapsamında 6-10 Mayıs 2024 haftasında; içme suyumuzu cam şişede taşıyoruz. Beslenmemizi evden getiriyoruz. Paketli gıdalardan uzak duruyoruz. Alışverişte bez çanta kullanıyoruz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.