Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Ruhan KURŞUN, Egemen SARIKAYA ve Tuğba EREN öğretmenlerimizin danışmanlığında 15-19 Ocak haftası " Anahtar Kelimelerle Hikâye Yazma " çalışması sınıflarımızda uygulanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Bartın İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü tarafından hazırlanan "Gazze'nin Feryadı" isimli fotoğraf sergisi sergilendi.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Aysel DAVUTOĞLU ve Semra YILDIRIM öğretmenlerimiz 11-E sınıfı ile akıl ve zekâ oyunları oynadılar. Öğrenciler hem eğlendiler, hem de keyifli vakit geçirdiler.

Ock

Değerler Kulübü danışman öğretmenleri Havva AYDEMİR, Semra YILDIRIM ve Yurdagül TOSUNOĞLU danışmanlığında kulüp öğrencileri ile 1. Dönem yapılan tüm etkinliklerden oluşan bir Duvar Gazetesi hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Milli Eğitim Bakanlığı'mızın talimatı ile Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı kapsamında 16.01.2024 tarihinde Sma Hastası Efnan Dua bebek yararına bir kermes düzenlendi. Değerler Kulübü'nün girişimleri ile düzenlenen etkinlikte emeği geçen  öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ederiz. Efnan Dua bebeğe acil şifalar dileriz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı'mızın talimatı ile Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı kapsamında 15.01.2024 tarihinde okulumuz 11. sınıfları arasında Bilgi Yarışması düzenlendi. Yarışmada 11-B sınıfı 1. oldu. Yarışmaya katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Türkiye Teknoloji Vakfı (T3) Bartın İl Sorumlusu Pelin BİLGİN tarafından, okulumuz öğrencilerine TEKNOFEST yarışmaları bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları'na başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek. Bilgilendirme için aynı zamanda okulumuzun mezunlarından olan Pelin BİLGİN'e teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında, proje yürütücüleri Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Ruhan KURŞUN, Egemen SARIKAYA ve Tuğba EREN danışmanlığında Ocak ayı planlamasında bulunan  "Anlamını Bul" ve "Hatırlatmaca" etkinlikleri sınıflarımızda yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Değerler Kulübü olarak Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu tarafından SMA hastası Efnan Dua bebek için düzenlenen kermese katılım sağladık. Bebeğe acil şifalar diler, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Ock

Değerler Kulübü Rehber Öğretmen ve öğrencileri olarak Umut Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ettik. Kurum Rehber Öğretmeni tarafından öğrencilerimize uygulama birimleri gezdirilerek işleyiş hakkında bilgi verildi.

Ock

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda görevli Deniz Binbaşı Hayrullah ATAR tarafından, 12. Sınıf öğrencilerimize Milli Savunma Üniversitesi ve MSÜ giriş sınavı hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından öğrencilerimizin konu ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ayşe Nur BAYAZIT tarafından yürütülen Yaşayarak Öğreniyorum projesi kapsamında, Sokak Hayvanlarına Bir Avuç Mama Bir Sıcak Yuva sloganı ile hayvanlarımız için çalışmalara devam ediyoruz. Ayşe NUR öğretmenimiz ve projede görevli öğrenciler tarafından Bartın Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti gerçekleştirildi. Sokak hayvanları için yapılan koruyucu kollayıcı önlemler hakkında bilgiler alındı.

Ock

Okulumuz Bilinçli Tüketici Kulübü Rehber Öğretmenleri Nesrin ERKMEN ALKAN ve Esin AKYÜZ danışmanlığında, kulüp öğrencileri tarafından Enerji Verimliliği Haftası ile ilgili bir pano hazırlandı. Panoda enerji tasarrufuna yönelik yazı ve görsellere yer verildi. Ayrıca koridorda yer alan ekranda Enerji Bakanlığı'na ait Enerji Tasarrufu konulu video izlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nurgün GENÇEL'in, devam ettiği doktora programı kapsamında Bartın Ünivesitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. ve 4. Sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdiği Eğitsel Robot Proje Sergisi'ne öğrenci,öğretmen ve idaremizle katılım sağladık. Öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenliği Ders Planı kapsamında işlevsel görevleri olan robotları yakından inceleme imkânı buldular. Öğretmenimiz Nurgün GENÇEL'i bu çalışmasından ötürü tebrik ederiz.

Değerler Kulübü Rehber Öğretmenleri Yurdagül TOSUNOĞLU, Havva AYDEMİR ve Semra YILDIRIM'ın girişimleri ve Bartın Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Şehit Yakınları Ve Gazi Hizmetleri Birimi'nin destekleri ile Bartınlı Gazilerimiz Bayram GÜNDOĞDU ve Tugay GÜN öğrencilerimiz ile buluştu.