Değerler Kulübü öğretmenleri Havva AYDEMİR, Semra YILDIRIM ve Yurdagül TOSUNOĞLU rehberliğinde Çanakkale Şehitler Haftası münasebetiyle Mehmetçik Vakfı yararına bir kermes düzenlendi. Kermeste elde edilen gelir Mehmetçik Vakfı hesabına yatırıldı. Kermesimize maddi-manevi katkı sağlayan öğretmen, öğrenci, veli ve personelimize teşekkür ederiz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle okulumuz Onur Kurulu ve Değerler Kulübü ortak çalışması ile bir pano hazırlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Çanakkale Geçilmez!

Değerler Kulübü Şubat Ayı Etkinlikleri kapsamında hafta boyunca Kariyer Günleri etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda Mali Müşavir Orhan GÜNEŞ ve Emrullah KAPLAN öğrencilerimizle biraraya geldi. Meslekleri hakkında bilgi veren mali müşavirler öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı. Kendilerine bu söyleşi için teşekkür ederiz.

Değerler Kulübü Şubat Ayı Etkinlikleri kapsamında hafta boyunca Kariyer Günleri etkinliği gerçekleştirildi. Bu kapsamda Enerjisa Bartın Şubesi Müdürü Sayın Muhammet KÖSE öğrencilerimizle buluştu. Aynı zamanda okulumuz mezunlarından olan Sayın Muhammet KÖSE, eğitim hayatına ait deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen söyleşi için kendisine teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuz Sivil Savunma Kulübü öğrencileri tarafından bir pano hazırlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk Sosyal Bilimler Festivali olma özelliği taşıyan Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışması'na Lise Kategorisi'nden 668 başvuru yapıldı. Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Yurdagül TOSUNOĞLU danışmanlığında 11-B sınıfı öğrencimiz İlker KÖSE'nin Sosyal Model Tasarımı ilk 10 model arasına seçilerek Türkiye Finalleri'ne gitmeye hak kazandı. 2-3 Mart'ta Karabük Üniversitesi'nde gerçekleşen finallerde İlker KÖSE, okulumuzu başarı ile temsil etti. Projeye ait standımızı Bartın Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan UZUN ziyaret etti, modelimizi ilgiyle dinledi, önerilerde bulundu. Bu ziyaretinden ötürü kendisine teşekkür ederiz. Projede emeği geçenlere başarılar dileriz.

Okulumuz Zekâ Oyunları Kulübü öğretmenleri Nurgün GENÇEL ve Fatma KILINÇ rehberliğinde kulüp öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ait bir pano hazırlandı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarız. Bu anlamlı günde okul idaremiz tarafından kadın personelimize çiçek hediye edildi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuz Onur Kurulu Başkanı Leyla ULUDAĞ TUNÇ öğretmenimiz rehberliğinde, onur kurulu öğrencilerimiz Şubat ayı faaliyetleri kapsamında "Güzel Konuş, Güzel Yaşa" konulu bir pano hazırladı. Emeği geçenelre teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencilerinden Sinem GÜNDÜZ, 800 mt ve 1500 mt atletizm yarışlarında Bartın İl Birincisi olmuştur. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Orta Asya, Anadolu, Balkanlar, Ortadoğu gibi dünyanın geniş coğrafyalarında hüküm sürmekte olan Türk toplulukları arasında gönül ve işbirliğini sağlamak amacıyla 21 Mart Nevruz Günü'nü içine alan hafta Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu özel hafta münasebetiyle okulumuz Bilişim ve İnternet Kulübü tarafından bir pano hazırlanmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Deneyap Teknoloji Atölyeleri; Milli Teknoloji Hamlesi’ne katkıda bulunmak amacıyla kurulan, ilk 24 ay proje temelli dersler ve son 12 ay takımlar dönemi olmak üzere 2 aşamadan oluşan eğitim modeliyle eğitim veren merkezlerdir. Atölyelerde yüz yüze ve çevrim içi olmak üzere 11 farklı program başlığında 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimleri verilmektedir. Bu kapsamda Geleceğin Yıldızları'nı arayan Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ni 9-A sınıfımız ziyaret etti. T3 Vakfı Bartın İl Müdürü Pelin BİLGİN tarafından atölye hakkında bilgilendirilen öğrencilerimiz, lego setlerle robotlar yapıp çalıştırdı. Gönüllü öğrencilerimiz seçme süreci devam eden Deneyap Atölyeleri'ne başvuruda bulundu.

İnsan Hakları  ve Demokrasi Kulübü tarafından, öğrencilerimize "Kadına Yönelik Şiddet"  konulu konferans verilmiştir. Konferansı hazırlayan ve sunan başta Eylem YILMAZ DÖNERTAŞ hocamıza,  11-E sınıfından Duygu KÜHEYLAN ve 12-B sınıfından Berkay SECCAN isimli öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında sınıflarımızda Deyimler ve Atasözleri  ile ilgili etkinlikler yapıldı.Bu ayki plana göre sınıflarımızda " Anlat Bakalım ", " Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma", "Atasözleri ve Deyimler Resimleme" etkinlikleri yapıldı. Deyimler ve Atasözleri ile ilgili öğrenci çizimleri sergilendi ve öğrencilerimiz tarafından bir pano hazırlandi.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri tarafından Hoş Geldin Ramazan panosu hazırlandı.