Nis

2023-1-TR01-KA121-VET-146150 numaralı Mesleki Eğitim Projesi İşbaşı Eğitim Faaliyetleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Eren ÖZEREN ve Fatma KILINÇ Makedonya-Üsküp'te 1 hafta boyunca Rade Jovčevski- Korčagin High School'da yapılan eğitim öğretim etkinliklerine katıldı. Okul idaresi tarafından ilgiyle karşılanan öğretmenlerimiz eğitim sistemi hakkında bilgi sahibi oldu.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gururla ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Nis

Okulumuz Erkekler Bocce Takımı İl Birincisi, Kızlar Bocce Takımı İl İkincisi olmuşlardır. Kendilerini yürekten kutluyoruz. Ayrıca Bartın Üniversitesi'nde yapılan Bahar Turnuvası'nda İrem Boyacı ve Yunus ÇELİK İl Üçüncüsü olmuşlardır. İrem BOYACI, Yunus ÇELİK ve Şermin Pelin DEMİR Türkiye Petank Şampiyonası için ilimizde yapilan seçmelerde şampiyonaya gitmeye hak kazanan ögrencilerimiz olmuştur. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Yurdagül TOSUNOĞLU'nun ortak olduğu  "Let's Reduce Waste, Protect The Future" (Atıkları Azaltalım, Geleceği Koruyalım)  adlı eTwinning Projesi'ne ait Ekolojik Okuryazarlık Webinar'ına öğrencilerimizle birlikte katılım sağladık. Webinarda sunumu gerçekleştiren Tema Sorumlusu Yeliz KORKMAZ ekolojik dengeye ait kıymetli bilgiler paylaştı.Kendisine teşekkür ederiz.

Nis

15-22 Nisan Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde, okulumuz Gezi Kulübü Rehber Öğretmenleri Salih AÇIKALIN, Sabri ALTINBAŞ ve Neşet DOĞAN danışmalığında kulüp öğrencileri tarafından bir pano hazırlandı. Giriş katta yer alan tv ekranında ülkemizin turistik yerlerine ait video yayınlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü öğretmenimiz Yurdagül TOSUNOĞLU'nun ortak olduğu "Let's Reduce Waste, Protect The Future" (Atıkları Azaltalım, Geleceği Koruyalım)  adlı eTwinning Projesi'ne ait webinara tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz davetlidir.

Nis

Okulumuz Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğretmenimiz Aysel DAVUTOĞLU ve Bilişim Teknolojileri Bölümü öğretmenimiz Yurdagül TOSUNOĞLU'nun ortak olduğu "New Generation Of Managers" adlı eTwinning Projesi tanışma ve planlama toplantısı yapıldı. Proje kapsamında işletme eğitimi ve teknolojisi ile ilgili bazı etkinlikler yapılacaktır. Projede görev alan öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Nis

Değerler Kulübü ÇEDES faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz, Gençlik Merkezi'mizi ziyaret ederek Gençlik Lideri ve Okçuluk Eğitmeni Deniz YATGIN tarafından okçuluk hakkında temel bilgiler edindi. Okçuluğun tarihçesi, yay ve okun özellikleri, oka yay germe tekniği gibi bilgileri öğrenen öğrencilerimiz ok atış denemeleri gerçekleştirdiler.

Nis

Değerler Kulübü Nisan ayı etkinlikleri kapsamında bir pano hazırlandı. Bu ay kulüp öğrencileri dostluk, sevgi ve vefa kavramları üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıracak. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi Nisan ayı etkinlikleri kapsamında  "Sağlıklı Yaşam ve Dengeli Beslenme" konulu duvar gazetesi kantinimizde öğrencilerimize sunulmuştur. Duvar Gazetemizin oluşturulmasında emeği geçen Nesrin Alkan Erkmen, Esin Akyüz  ve Mehmet Altun hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Yeşilay Kulübü Danışman öğretmenleri Emel BAŞTUĞ ve Satılmış BAŞTUĞ tarafından öğrencilerimize “Madde Bağımlılığı” hakkında konferans verilmiştir. Kulüp öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Değerler Kulübü öğrenci ve öğretmenleri 18 Mart etkinlikleri kapsamında Şehitlik ziyareti gerçekleştirdi. Şehitlerimize dua ettikten sonra Bartın Şehit Aileleri Ve Gazileri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyarette bulunuldu. Dernek Başkanı Sayın Ekrem ALTINOK, dernek ve çalışmaları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Aynı zamanda bir şehit ağabeyi olan Ekrem ALTINOK, bu vatanın bir karış toprağı için canını veren, yaralanan vatansever insanlarımızın çok ulvi bir görevi üstlendiklerini anlattı. Ziyaret sırasında öğrenci ve öğretmenlerimizi yalnız bırakmayan Bartın Aile Ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şehit Ve Gaziler Birim Sorumluluları Adem ERDOĞAN ve Filiz BEŞKAYA'ya ve Bartın Şehit Aileleri Ve Gazileri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem ALTINOK'a teşekkür ederiz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz.

Nis

Ben Her Yerde Varım projesi çerçevesinde "Sıfır Atık  ve Geri Dönüşüm" konferansını  hazırlayan ve sunan Satılmış Baştuğ hocamıza ve konferansa katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Tema Lise etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Su Gönüllüsü olarak suyun tasarruflu kullanımı ile ilgili farkındalık kazandılar. Tüm öğrencilerimizi bu anlamlı çalışmaya katılmaya davet ediyoruz.

Nis

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 81 ildeki 139 DENEYAP Teknoloji Atölyesi’nde eğitim görebilmek için 9. sınıf öğrencilerimizden gönüllü olanlar DENEYAP Öğrenci Seçme Sınavı’na girdiler. Sınavı geçen öğrencilerimiz 11 farklı başlıkta 36 ay ücretsiz olarak verilecek teknoloji eğitimini almaya hak kazanacaklardır. Sınava giren tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.