2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönemi 1. Ortak Sınavları Yayınlandı. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sınav tarihlerine ulaşabilirsiniz. Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Ortaöğretim Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için aşağıdaki linke tıklayınız

Eyl

Günümüzün en önemli konularından olan Siber Güvenlik Hakkında hazırlanmış çok güzel bir web sitesi. Tüm öğrencilerimizin istifade etmesini dileriz.

1. Dönem 2. Ortak Sınav Tarihleri Yayınlandı. Sınav tarihlerine ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

"Mesleğim Hayatım" öğrencilerin rehberi olacak

Ock

Atıklar için Geri Dönüşüm Kutularımız geldi. Bundan böyle cam, kağıt, plastik, atık pil, atık yağlar geri dönüşümle yeniden değerlendirilecek. Öğrencilerimize; hangi atıkları hangi kutulara atacaklarına dair Müdür Başyardımcımız Hakan KOCAKAYA tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Ailesi olarak desteklerinizi bekliyoruz.

2017 ÖSYS ile öğrenci alan lisans programlarının, kontenjan, yerleşen sayısı, taban puan ve taban başarı sırası bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre arama yapma imkanı...

Ağu

9. Sınıflarımız İçin Alan Seçimine Ait Videolar, Alana Geçiş Tercih Bildirim Formu - Tercih Takvimi ve Faydalanabilecekleri İnternet Sitesi İsimleri aşağıdadır. Alan tanıtımlarına ait videolar alfabetik sıra ile verilmiştir. Videoları açmak için Play (Oynat) düğmesine basınız.

Dilek ve Şikâyet kutularımız, okulumuzun her iki binasına yerleştirilmiştir. İsteklerinizi ve şikâyetlerinizi bu kutulara atabilirsiniz.

2023 Eğitim Vizyonu İçin Tıklayınız------------->>>>

İyi Çalışmalar

Günde 9-11 saat uyuyan, en az bir saat fiziksel aktivite yapan ve iki saatten az ekran karşısında kalan çocukların kavrama yeteneklerinde daha fazla gelişme olduğu belirtildi. Yeterince uyku ve fiziksel aktiviteyle birlikte ekran karşısında daha az vakit geçiren çocukların kavrama yeteneklerinin daha iyi geliştiği bildirildi.

Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarını İzleme Portalı

"Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Mezunlarının İzlenmesi" web portalı, Meslekî ve teknik ortaöğretim kurumları mezunlarının işgücü piyasası ve yüksek öğretimdeki durumunu izlemek, eğitimle bireye kazandırılan Meslekî yeterliliklerin iş hayatı ile uyumunu değerlendirmek, sistemin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek amacıyla hazırlanmıştır.

Sayın İşletme Yetkilileri,

3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereğince okulumuz öğrencileri Mesleki Eğitimleri için haftada üç gün İşletmelere gitmektedir.

Okulumuzun daha kaliteli eğitim-öğretim verebilmesi ve mesleği ile uymlu bireyler yetiştirebilmesi adına İşletmede Meslek Eğitimi uygulamasıyla ilgili görüşlerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıdaki anket ifadelerini dikkatlice okumanızı ve "Tam", "Çok", "Orta", "Az", "Hiç" seçeneklerinden size uygun olan birini seçmenizi rica ederiz. Tüm soruları eksiksiz ve samimiyetle doldurmanızı rica eder, katkılarınız için teşekkür ederiz.

Z-Kütüphane Nedir?

Z-Kütüphane; estetik ve ergonomik tasarımıyla öğrencilerin okullarda bilgiyi sevme, öğrenme ve dinlenme etkinliklerine imkân veren sosyal etkinlik alanıdır.