Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3782270329 Yurt fax 0378 228 8169
Adres
TUNA MAH. 846 SK. MEHMET AKİF ERSOY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LISESI BLOK NO: 22 MERKEZ / BARTIN
Vizyon
Türkiye´nin ihtiyacı olan nitelikli,çağdaş,demokratik bireyler yetiştirmek. Vision:Educating qualified,modern and democratic individuals to fullfill the requirements of Turkey.
Misyon
Öğrencilerini işyerinde sorumluluk sahibi,kendine güvenen bireyler olarak yetiştiren,demokratik ve kaliteli eğitim için veli-öğrenci-öğretmen işbirliğine önem veren çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır. Mission: To continue being a modern institute that educates students with a sense of responsibility and self confidence especially in work places and which promotes parent_student_teacher cooperation for a democratic and qualified education.
Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Tam gün Education: Full day
Merkezi
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine yürüme 10 dk mesafede olup, düzenli olarak Belediye Otobüsleri ile her 10 dk da bir ulaşım sağlanabilmektedir. Okulumuz Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Kompleksine ve Devlet Hastanesi´ne komşu konumdadır.
Servis Bilgisi
Bartın Belediyesi Devlet Hastanesi Servisleri okulumuzun bitişiğine gelmekte olup, Çaydüzü ve Balamba servisleri okulumuz güzergahından geçmektedir.
TUNA MAH. 846 SK. NO 22 MERKEZ / BARTIN