Tarihçemiz

Okulumuz 1976 yılında Ticaret ve Sanayi odasından kira bedelsiz olarak sağlanan üç katlı, dört derslikli, bahçesiz binada 104 öğrenci ve müdür dahil 4 öğretmenle eğitim ve öğretime başlamıştır. Anılan binanın hazırlanışına kadar Kız Meslek lisesinin konferans salonundan yararlanılmıştır.

Okulumuz 1980 yılı Kasım´ında kapatılan eski Eğitim Enstitüsü binalarına taşınmış, bilahare lisemiz söz konusu binaları devralmıştır. Ayrıca Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğüne bağlı olan, yani bizim olan bir de pansiyonumuz vardır.

Okulumuzun; 4 bilgisayar laboratuarı, 1 Fen laboratuarı ve 1 Teknoloji Sınıfı vardır. Şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitim ve öğretimimizin kalitesini yükseltme çabası içinde olacağımızı belirtmekten mutluluk duyarız. Deprem dayanıklılık testi sonucu yıkım kararı verilen binamız, 2019 yılından itibaren eski Öğretmen Lisesi binasına taşınmış olup hâlâ aynı binada eğitim-öğretime devam etmektedir.

İngilizce içerik için;

16-03-2018