T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mezunlarımız Burada...

MEZUNLAR BURADA!

Değerli mezunlarımız...

          Web sayfamızın bu bölümünde sizleri tanıyalım istedik.Adınızı, soyadınızı, adresinizi, telefon numaranızı, mezuniyet yılınızı ve ne iş yaptığınızı bize yazın.Sitemizde yayınlayalım.

NOT:Adres ve telefon numaraları sitede yayınlanmayacaktır.Mezun Takip Birimi Komisyonunca saklı tutulacaktır.

İLETİŞİM:

bartintml@hotmail.com

 

 

16-03-2018








 

SİZDEN GELENLER:

1996 Mezunu FERİSER OLGUN 13.03.2013 tarihinde gönderdi...

Okulumuzdan mezun olan arkadaşlarımın yılda bir gün toplanarak görüşmesi, anılarını paylaşması, aynı havayı teneffüs etmesi çok güzel bir duygu. Ne yazık ki yine okul mezun arkadaşlarımızın ilgisizliği yüzünden çok sönük geçmekte. Belkide artık yapılamayacak zaman gösterecek bunu. Yılda bir gün 3-5 saatimizi ayıracak kadar vaktimiz olduğunu düşünüyorum ve tüm arkadaşlarımı yılın her hazıran ayında yapılacak pilav gününe gönülden davet ediyorum. 

 Not: Pilav günümüz her yıl Haziran ayının son pazar günü yapılıyordu. Ancak katılımın az olması sebebiyle artık iptal edilmiştir.

Ayhan KARAKAŞ Gönderdi...

Merhabalar, 1999-2000 Muhasebe Bölümü mezunuyum. 2000-2003 yılları arasında Muğla Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programını okudum. 2003-2007 yılları arasında Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği Öğretmenliği Bölümünü okudum. 2009-2011 yılları arasında da Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Eğitiminde Yüksek Lisansımı yaptım. Şu an Dicle Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümünde Doktora eğitimime devam ediyorum. Aynı zamanda Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümünde 2009 yılından beri Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktayım. Diyarbakır merkezde yaşıyorum. Bizlere emeği geçen tüm öğretmenlerime teşekkürü bir borç bilirim. Özellikle Nuran Işık hocamın tatlı ders anlatışını unutamıyorum. Hepsine selamlarımı gönderiyorum.

Arş. Gör. Ayhan KARAKAŞ Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü


Ferdi ÇETİN Gönderdi...

Saygıdeğer Hocalarım , Ergin BAKLA, Neşet DOĞAN, Yurdagül TOSUNOĞLU, Fehmi KOCAKAPLAN, Eren ÖZEREN, H.Hüseyin KIRGEZEN, Oktay ADIGUZEL, Gönül ECEVİT, Sezai A. AKSU, Birol ER, Gülbin KİBAROĞLU, Recai ENGİN, Fahri SİPAHİ
Hepinizin benim üzerimde çok büyük emeğiniz mutlaka vardır, değerinizi zamanında anlayamadım, eğer anlamış olsaydım şimdi çok farklı mevkîlerde olurdum ama hiç bir zaman pişman olmadım yaptıklarımdan. Hala yılmadım hayattan sıkılmadım azimli oldum ve kazandım. EnerjiSA ANKARA-Keçiören Bölge Kontrol Biriminde çalışıyorum,bunda sizlerin hepinizin emeği var.Yakın zamanda hepinizi ziyarete gelicem , hepinize çok teşekkür eder ellerinizden öperim.

Ferdi ÇETİN ;
2008 Mezunu - EnerjiSA Kontrol Birimi(ANKARA)


Güler GÜL Gönderdi...

Sevgili Müşerref ve Nejdet Yaylı hocalarıma selam ederim.Müşerref hocam dilerim iyisinizdir.Sizi yıllar geçse de sevgiyle anıyorum.İnternetten takip ediyorum sizi.Fatma hocama Fahri Sipahi hocama da selam söyleyin.Beni hatırlamayabilirsiniz.Biz Bartın´dan transfer olan tek sınıftık Kozcağız Çok Programlı Lisesine.Teşekkürler...

Zeynep KOCAGÖZ Gönderdi...

Ben Zeynep KOCAGÖZ.2006 mezunlarındanım.Şu an HATAY da MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ Sivil Havacılık Y üksekokulu´nda öğrenim görmekteyim..Bu sene 2.yılım,inşallah 2 yıl sonra bitireceğim..Bütün hocalarıma benden de selamlar ...Hepinizi çok özledim..En çok öğretmenlerimi özledim..Ayrıca oradaki bütün öğretmenlerime bize verdikleri emeklerinden dolayı çok tşk ederim..Meslek eğitim öğretmenlerimin sayesinde buradaki derslerde hiç zorluk çekmiyorum..Ayrıca muhasebe eğitimimizi bize çok güzel öğrettikleri için muhasebe öğretmenlerime ayrıca çok tşk ederim..Arkadaşlarıma buradan bişey söylemek istiyorum;bizim hocalarımız kadar güzel muhasebe eğitimi veren başka öğretmen yok TÜRKİYE de değerini bilin lütfen...Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum ellerinizden öpüyorum..Sevgilerle..

Tuncay KARAOSMANOĞLU Gönderdi...

Merhaba Bartının güzide okulunun değerli öğretim üyelerine ve muhasebe hocam Müşerref Yaylı öğretmenime
Ben 1996 c sınıfından Tuncay Karaosmanoğlu
Ekranda eski okulumu görmek bana geçmişin güzel anılarını hatılatıyor ve derin bir özlem ile yine o güzel günlere dönmek geliyor içimden.
Şu an bir firmanın mali ve finans müdürü olarak çalışmaktayım. Bu günlere gelmemde sayın Müşerref hocamın çok büyük katkıları ve vermiş olduğu pratik zeka bilgileri hayatım boyunca hem iş hayatında, hem de üniversite hayatımda çok faydasını gördüm.Yine okumak istesem yine Bartın Ticaret olurdu tercihim. Ama fırsat buldukça ziyarete gelmeye çalışıyorum.
Sizlerdende bir isteğim olacak yaz aylarında okuldan mezunlar için bir organizasyon yapılabilir mi acaba?Yapılsa güzel olurdu. Okul bahçesinde eski günleri yad etmek için.

   Saygı ve sevgilerimle...

Özgen AKKİREN (KORGÜN) Gönderdi...

Merhaba,Ben Özgen nasılsınız? Hepinizi çok özledim benim için hepinizin ayrı bir yeri var bende, ama özellikle Sezai Hocamın çok emeği var üzerimde,
Ben hiçbirinizi unutmadım her ne kadar ayrı olsak bile hepınızı çok seviyorum.
Bizlere güzel bilgiler öğretmek ve yazmak için kalem tutan ellerinizden öpüyorum.

Saygılarımla,
Öğrencilerinizden;Özgen AKKİREN (Korgün)
Korgün Yazılım

SEHER YILMAZ Gönderdi...

Merhaba arkadaşlar.Ben 2001 mezunuyum Karabük/Eflani Şehit Yaşar Semerci İ.Ö.O. Bilşim Tek. For. Öğretmeniyim. Meslekte 4. yılım olmuş bile daha dün gibi . Öğretmenlerimin hepsi nerdeyse duruyor. Seher YILMAZ ismim ama öğretmenlerim sürekli ama diyen Seher KIRANK olarak bilirler. Özellikle Recai ENGİN hocama, Fehmi KOCAKAPLAN hocama  ve Ahmet TAŞDEMİR hocama çok selamlar saygılar. Başarılı bir eğitim öğretim yılı dileklerimle.

HAKAN KALAY Gönderdi...

Merhaba arkadaşlar.2006 yılı mezınlarından Hakan KALAY ben.Halkbankası Devrek Şubesinde bankacılık yapmaktayım.Benim buralara gelmemi sağlayan bütün öğretmenlerime saygılarımı sunuyorum.Benim için hepsi birbirinden değerlidir.Mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeniz dileklerimle...

NEVZAT BALTA Gönderdi...

Sayın değerli öğretmenim İsmail USTA; 
Vermiş olduğunuz çağdaş ve bilimsel eğitim öğretim ile bizleri aydınlatınız. Bizlere özgüven çağdaş özgürlükçü vatan ve millet sevgisini aşıladınız. Saygıyı ve sevgiyi; iyiyi ve kötüyü öğretiniz vermiş olduğunuz bu ışık ile yürümeye devam ediyoruz. Sizlerden aldığımız bu eğitim öğretimle toplumdaki yerimizi aldık ve alıyoruz.
Dünyanın en değerli varlıkları olan siz öğretmenler! Bugün, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Ona olan saygıyı yenileme, onun yüceliğini anma günüdür. Böyle anlamlı bir günde hepinizi saygıyla sevgiyle, candan kutluyor. Sağlık esenlik ve mutlu nice günler dileğimle.

1990 mezunlarından
110 numaralı öğrenciniz
Nevzat Balta
ERDİL EĞİTİM KURUMLARI
MUHASEBE MÜDÜRÜ

DURSUN YILMAZ Gönderdi...

1996 BTML mezunuyum
Huntsman İleri Teknoloji Ürünleri adında bir Amerikan şirketinde Finance Manager Assistant and Accountant olarak çalışıyorum.
Bende sizler gibi BTML sıralarında 3 yılımı geçirdim. Çok güzel yıllardı o yıllar, okuldan mezun olduğumda rüyalarımda yine okulumu görüyordum.
Zorlu koşullarda bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirsem de o yılları arıyor insan. Mezun olduktan sonra 1 kez okuluma gidip öğretmenlerimi
tekrar görme fırsatım oldu. Askere gitmeden helallik almak gibi. Çoğu öğretmenim beni tanımasa da ben onları halen tanıyabiliyorum.
Yüzlerine her yıl bir çizgi daha düşse de onları unutmak mümkün değil. Bir öğretmenin bir öğrencisi üzerindeki emekler parayla satın alınamayacak kadar
değerlidir... Kızıldığında, zil çaldığında geç kaldığım için özür dilediğimde anlayışla yüzüne düşen gülümsemeyle affetmesi de unutulacak bir şey değil.
Kızan hocamı da, gülümseyen hocamı da çok özledim. Hepsinin üzerimde büyük hakkı vardır, Haklarını helal etsinler. Hepsini çok seviyorum.
Eğer okulumuzda eski mezunlarına ulaşıp bir gün düzenleme organizasyonu yaparsa çok hoş ve yararlı bir etkinlik olabilir.
Olmasa da ziyaret etmek isterim hocalarımı.
Son olarak;
Müdür vekili Tarık hocam
Müdürümüz İsmail Usta
Müd. Yardımcımız Ahmet Taşdelen
Müd. Yardımcımız Birol Er
En anne tavırlı hocam Gönül Ecevit
En sinirli hocam  Nejdet Yaylı
En güzel gülümseyen hocam Fatma Kılınç
En sevecen hocam Müşerref Yaylı
En güzel gözlü hocam Emel Baştuğ
En sorumlu Hocam Satılmış Baştuğ
Edebiyat ögr. Figen hanım
Muhasebe ögr. Yusuf bey
müd. yardımcısı Bora bey

ismini hatırlayamadığım ve unuttuğum diğer tüm öğretmenlerime sonsuz Teşekkürlerimi sunarım


1996 Mezunu Nilgün ULUTAŞ 31.03.2016 tarihindeGönderdi...

 

Yıllar çok çabuk geçiyoooor. :( dönüp bakıyorumda 1996-1997 döneminden kalan cok az öğretmenim kalmış. Mezun olduğum okulumda çok değerli hocalarım vardı. Kimi emekli olmuş kimi diğer okullarda devam ediyor kimi de il dışı tayin olmuş gitmiş hepsine sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum iyi ki tanımışım iyi ki benim öğretmenlerim olmuşlar.

 

İl müdürü İsmail Usta, il müdür yardımcısı Bora Bey, Müdür Yardımcısı Tarık Bey, Müdür Yardımcısı Nejdet Yaylı. Muhasebe Öğretmenim Satılmış Baştuğ Ve Eşi Emel Baştuğ, Fatoş Hanım, Yılmaz Bey, Matematik Öğretmeni Durak Doğan, Edebiyat Öğretmenim Figen Arslan,... Ve daha aklıma gelmeyen diğer öğretmenlerim sizi seviyorum saygı ve sevgilerimle not: o günleri çok özlüyorum :)



 





Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.12.2012 - Güncelleme: 13.03.2023 15:41 - Görüntülenme: 3524
  Beğen | 27  kişi beğendi