T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BARTIN / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: etkinlik

Mrt

Kahvaltıdan sonra öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Amasra Müzesi, Amasra Kalesi ve Amasra'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Kas

Öğretmenlerimiz Mesleki Çalışma Programı kapsamında doğa yürüyüşü yaparak motivasyonlarını arttırdılar.

Kas

11-A ve 11-B sınıfı öğrencileri ile Toplum Hizmeti kapsamında Amasra Müzesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimizle birlikte, M.Ö ve M.S zamanlarına ait çeşitli tarihi eserleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Amasra Müzesi Müdürlüğü'ne ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında tüm öğrenci ve personelimize  Kandil Simidi ikramı yapıldı.

Ekm

Emekli olan öğretmenlerimiz Cemil ÖZCAN ve Adnan ÖZKÖK ile tayin olan öğretmenimiz Ergin BAKLA  için veda kahvaltısı düzenledik. Kendilerine yeni hayatlarında sağlık ve mutluluk dileriz.

Eyl

Okul bahçemizde, öğrencilerle birlikte çevre temizliği etkinliği yapıldı.

May

Öğrencilerimiz teneffüslerdeki boş zamanlarında Masa Tenisi oynayarak streslerini atıyorlar.

Kas

Güzel Türkçemizin doğru kullanılması, konuşulması konusunda farkındalık oluşturmak üzere okulumuz Kültür-Edebiyat Kulübünce "Doğru Yazalım" etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kulüp öğrencilerimizce, okul kantininde bulunan su şişelerine kelimelerin doğru kullanımları yazılmış, okul idarecilerimiz ziyaret edilerek suların dağıtımı yapılmıştır. Bu etkinlikte böyle bir farkındalığa dikkat çeken Kültür-Edebiyat Kulübü öğrencilerimize, okul idaremize, okul kantinimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

*** Satranç Turnuvaları

*** Masa Tenisi Turnuvaları

*** Voleybol Turnuvaları

*** İl dışı Geziler

*** YGS Öncesi Moral Ziyareti