BARTIN / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: okul

Nis

Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve personelimiz okul iftarında biraraya geldi. Mehmet Akif Ersoy MTAL ailesi olarak okul idaremizin öncülüğünde gerçekleştirilen iftar  yemeğinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ağu

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Uzaktan Eğitim sürecini değerlendirmek üzere okulumuza ziyarette bulundu.

Ağu

Okulumuzu tercih edip aramıza katılan değerli 9. sınıf öğrencilerimiz; ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ. Sağlıklı, mutlu, başarılı bir eğitim hayatı dileriz.

Şbt

Okulumuzda, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU Başkanlığında MTAL, ÇPAL ve AİHL Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kas

14 Kasım 2019 Dünya Diyabet Günü sebebiyle, okul koridorlarımızdaki televizyon ekranlarında 12 dk.'lık "Çocuklarda Diyabet" konulu video yayınlandı. Daha geniş bilgi için aşağıdaki adresi tıklayınız.

Ekm

Kardeş okul projesi kapsamında Bartın'daki kardeş okulumuz Kızılelma Ç.P.L. öğretmen ve öğrencileri ziyaretimize geldiler.

Ekm

Bugün okul konferans salonumuzda gerçekleştirilen Okul-Aile Birliği Toplantımızda; (12.10.2019) velilerimize, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli-okul  iletişimi ve iş birliğini arttırmak amacıyla bilgilendirmeler yapıldı. Daha sonra sınıflara geçen velilerimize devam-devamsızlık, akademik başarıyı arttırma yöntemleri, kahvaltının önemi vb. konularında hatırlatmalarda bulunuldu.

Değerli velilerimiz;

12 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacak olan Okul-Aile Birliği toplantısına davetlimizsiniz.

Okul bahçemizde, öğrencilerle birlikte çevre temizliği etkinliği yapıldı.

May

Okulumuz Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Cihan TURHAN ve beraberindeki 11-D sınıfı öğrencileri, okul bahçemizi güzelleştirmek adına birtakım çalışmalar yaptılar.

Kas

Okul Aile Birliği, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte keyifli bir Eskişehir gezisi yaptık.

Kas

01/11/2018 tarihinde yapılan Okul Meclis Başkanlığı seçiminde 212 oy ile 11- D sınıfı öğrencisi Berkay EROL Okul Meclis Başkanı seçilmiştir. Başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz.

Kas

Dilek ve Şikâyet kutularımız, okulumuzun her iki binasına yerleştirilmiştir. İsteklerinizi ve şikâyetlerinizi bu kutulara atabilirsiniz.

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirilen veli toplantısında, velilerimize öğrencilerimizin genel durumları, akademik başarıları, devam-devamsızlık gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı. Katılım sağlayan velilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Kas

Okul web sitelerinde yayınlanan haberler artık Beğen butonu ile değer kazanacak. Haber ve duyuruların altındaki Beğen butonuna tıklamayı unutmayınız...

Kas

Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimleri Yapıldı. Okul Meclis Başkanımız Anıl KARADAĞLI oldu. Öğrencimizi tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.