Etiket Sonuçları: müze

Kahvaltıdan sonra öğrenciler öğretmenleri ile birlikte Amasra Müzesi, Amasra Kalesi ve Amasra'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiler.

Bilişim Teknolojileri öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Ankara gezimiz çok bilgilendirici ve keyifli bir şekilde tamamlandı. Gezimiz Feza Gürsey Bilim Merkezi'nde deneyler ve etkinlikler yaparak başladı.Ardından 2. Meclis'i ziyaret ettik. (Cumhuriyet Müzesi). Sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilim Ve Teknoloji Müzesi'ni gezdik. Müzede model arabaları, eski çağlarda günlük yaşamda kullanılan eşyaları, uçakları, trenş, daktiloları, askeri sıhhiye malzemelerini ve daha birçok eşyayı inceleme fırsatı bulduk.

11-A ve 11-B sınıfı öğrencileri ile Toplum Hizmeti kapsamında Amasra Müzesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimizle birlikte, M.Ö ve M.S zamanlarına ait çeşitli tarihi eserleri yerinde inceleme fırsatı bulduk. Amasra Müzesi Müdürlüğü'ne ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Bölümü 10-A sınıfı öğrencileri Rehber Öğretmenleri Saadet Füsun EMİR ve ders öğretmenleri Şenay DOĞANEL ile birlikte Kent Müzesi´ni gezdiler. Bartın tarihine ait eserlerin sergilendiği müzede öğrencilerimiz keyifli dakikalar geçirdiler.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte keyifli bir Eskişehir gezisi yaptık.

Şbt

Bilişim Kulübü öğrencileri ve öğretmenleri, Toplum Hizmeti kapsamında Bartın Kent Müzesi´ni ziyaret ettiler. Kent müzesi rehberleri eşliğinde yapılan gezide, öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bilgilendiler.