Etiket Sonuçları: geri

Okulumuz 11-B Sınıfı öğrencileri, bir dönem boyunca hazırladıkları ürünleri sergilediler. Sergide; Deprem Sensörü, Su Roketi, Mini Fan, Mini Elektrik Süpürgesi, Tesla Bobini gibi tasarımlar yer aldı. Bunun yanı sıra sesten enerji üretildiğini gösteren Yağmur Masası sergilendi. Ayrıca elektronik ve normal atıkların dönüşümünden yola çıkarak birçok ürün öğrencilerin gösterimine sunuldu. Bunlar; kavanoz ve halattan şık bir lamba, bilgisayar kasasından Teraryum, klavye tuşlarından abajur, CD parçalarından parlak lamba, atık borulardan Led Işıklı Ayna, Labtop monitöründen ve klavyenin F tuşlarından Saat ve atık CD'lerden Gece Lambası idi. Son olarak öğrencilerimiz evlerinden birer kitap getirerek sınıfları için küçük bir sınıf kitaplığı oluşturdular. Kitapları dönüşümlü olarak okumaya başladılar. Emeklerinize sağlık gençler. Öğrenme ve üretme aşkınız daim olsun gençler... Yanınızdayız...

Ock

Atıklar için Geri Dönüşüm Kutularımız geldi. Bundan böyle cam, kağıt, plastik, atık pil, atık yağlar geri dönüşümle yeniden değerlendirilecek. Öğrencilerimize; hangi atıkları hangi kutulara atacaklarına dair Müdür Başyardımcımız Hakan KOCAKAYA tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Ailesi olarak desteklerinizi bekliyoruz.