Etiket Sonuçları: alan

May

9. Sınıf öğrencilerimiz; alan seçimleriniz için aşağıdaki yönergeyi dikkatlice okuyunuz.

May

9. Sınıf öğrencilerimize EBA Canlı Ders bağlantısı kullanılarak Alan tanıtımı yapıldı. 09.05.2020 tarihinde saat 18:00'de yapılan tanıtımda, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Alanında Bölüm Öğretmeni Aysel DAVUTOĞLU, Bilişim Teknolojileri Alanında Alan Şefi Ümit YILMAZ ve Muhasebe-Finansman Alanında Alan Şefi Fehmi KOCAKAPLAN tarafından bilgilendirme yapılarak, öğrencilerden gelen sorulara cevap verildi.

May

9. sınıf öğrencilerimizin seçebileceği meslek alanları ile ilgili videolar aşağıdadır. Videoyu izlemek için lütfen Alan İsmi üzerine tıklayınız.

Nis

Velilerimize yönelik olarak, bölüm şefleri tarafından öğrencilerin bölüm seçmelerinde yardımcı olmak amacıyla Alan Tanıtım Toplantısı Yapıldı.

Nis

Okulumuzda, bu hafta gerçekleştirilecek olan Alan Tanıtımları etkinlikleri kapsamında sergilenecek olan Bilişim Teknolojileri Sergisi hazırlıkları başladı.

Ağu

9. Sınıflarımız İçin Alan Seçimine Ait Videolar, Alana Geçiş Tercih Bildirim Formu - Tercih Takvimi ve Faydalanabilecekleri İnternet Sitesi İsimleri aşağıdadır. Alan tanıtımlarına ait videolar alfabetik sıra ile verilmiştir. Videoları açmak için Play (Oynat) düğmesine basınız.

Geleceğini planlamaya liseden başla.