Etiket Sonuçları: aile

18/11/2019  tarihinde Okulumuz  12-B sınıfı  öğrencilerinden Egemen ALTINTOP'un evine  Sınıf Öğretmeni Emel Baştuğ, Muhasebe öğretmeni Satılmış Baştuğ ve Müdür Yardımcısı Erdoğan Yarımay  tarafından  veli ziyareti gerçekleştirilmiştir. İlgileri ve misafirperverliği için ALTINTOP  Ailesine teşekkürler.

15/11/2019  tarihinde Okulumuz  12-B sınıfı  öğrencilerinden Ebru ALTUNSABAN'ın Yıldız köyü'ndeki evine  Sınıf Öğretmeni Emel Baştuğ, Muhasebe öğretmeni Satılmış Baştuğ ve Müdür Yardımcısı Erdoğan Yarımay  tarafından  veli ziyareti gerçekleştirilmiştir.  Misafirperverliği ve ilgileri için ALTUNSABAN Ailesine teşekkürler.

Bugün okul konferans salonumuzda gerçekleştirilen Okul-Aile Birliği Toplantımızda; (12.10.2019) velilerimize, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli-okul  iletişimi ve iş birliğini arttırmak amacıyla bilgilendirmeler yapıldı. Daha sonra sınıflara geçen velilerimize devam-devamsızlık, akademik başarıyı arttırma yöntemleri, kahvaltının önemi vb. konularında hatırlatmalarda bulunuldu.

Değerli velilerimiz;

12 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacak olan Okul-Aile Birliği toplantısına davetlimizsiniz.

Bartın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile okulumuz arasında "Hayatı Sev, Hayata Karış" konulu protokol imzalandı.

Okul Aile Birliği, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladı. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzda gerçekleştirilen veli toplantısında, velilerimize öğrencilerimizin genel durumları, akademik başarıları, devam-devamsızlık gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı. Katılım sağlayan velilerimize teşekkürü bir borç biliriz.