Etiket Sonuçları: Mesleki Lise

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize çok şey borçluyuz. Gelecek, gençlerin; gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Zengin ders içeriği için EBA´ yı ziyaret ediniz. >>>>>>>>>>>>>>>>>

Atatürk´ü, 79. ölüm yıldönümünde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı anma programı ile andık. 2dk.lık saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı sonrasında şiirler okundu,slayt gösterisi ve videolar izlendi.

Yarışarak ve eğlenerek öğrenmenin hedeflendiği bu uygulamayla öğrencilerimiz, dört yıllık lise öğrenimleri boyunca Türk Dili ve Edebiyatı derslerinde edindikleri bilgi ve kazanımlar açısından kendilerini değerlendirebilecekleri gibi, sınıf ve yaş seviyelerindeki diğer yarışmacılara ilişkin dönütler de alabileceklerdir. İlk aşamada yaklaşık 250 sorunun yer aldığı uygulamanın ilerleyen zamanlarda soru sayısı artırılabileceği gibi sözel alandaki diğer branş derslerini de kapsaması planlanmaktadır.