Etiket Sonuçları: EĞİTİM

Pandemi döneminde; çocuklarımıza doğru rehberlik edebilmek, çocuklarımızın sağlığını koruyabilmek, onlarla etkili iletişimde bulunabilmek ve zaman yönetimi gibi konularda velilerimiz büyük görevler üstlenmektedir. Bu dönemde çeşitli eğitimlerle siz değerli velilerimizin yanında olmak istiyoruz. Bartın Halk Eğitim Merkezi'nde verilecek olan eğitimlere tüm velilerimizin katılmalarını rica ederiz.

Salgın Hastalık (Covid-19) NORMALLEŞME ÇALIŞMALARI

Uzaktan eğitim ile ilgili tüm bilgilere EBA'dan takip edebilirsiniz.

Sabancı Vakfı tarafından desteklenen Hayalini Tasarlayanlar Proje Eğitimleri 2. Gününde de yoğun bir şekilde devam etti.

Şbt

İlimiz Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Gazi KULA ve okul öğretmenleri bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Yılmaz ÇANDIROĞLU Başkanlığında MTAL, ÇPAL ve AİHL Müdürleri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bartın M.E.M. tarafından düzenlenen Zekâ Oyunları Eğitmenliği Hizmetiçi Eğitim Faaliyeti, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ergin TOSUNOĞLU ve Nurgün GENÇEL tarafından okulumuzda verilmektedir.

Taşımalı eğitim kapsamında görev yapan şoför ve firma yetkilisine, Müdür Yardımcımız Hakan KOCAKAYA tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Deneme sınavı 9. 10. 11. ve 12. sınıflarımıza uygulandı.

Nis

Okulumuz öğrencilerine, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Trafik Eğitimi Semineri verildi.

Bartın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile okulumuz arasında "Mesleki Eğitimde İşbirliği" konulu protokol imzalandı.

Değerler Eğitimi çalışmalarımızla, okul duvarları ve kapıları renklendi.

Şbt

Okulumuz kantin katında Milli Eğitim Vakfı kuruluş günü (19 Şubat 1981) münasebetiyle bir pano hazırlandı.

Şbt

Yeni eğitim döneminde tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

2023 Eğitim Vizyonu İçin Tıklayınız------------->>>>

Şbt

Öğrencilerimiz  Girişimcilik seminerine büyük ilgi gösterdiler. Verdiği değerli bilgilerden dolayı Sayın Abdurrahman USTA´ ya teşekkürü bir borç biliriz.

Hoşgeldin Burakcan...